hu en fr

50 órás terapeuta képzés

Kiscsoportos, egyéni terapeuta-képzés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002401

Felnőttképzési engedély szám: E/2020/000251

A speciális tudást igénylő kiscsoportos, kiscsoportos célzott, vagy egyéni terápiára a fejlesztői tanfolyam elvégzése után kb. 50 órás ráképzést hirdetünk

ALAPOZÓ TERÁPIA A GYAKORLATBAN címmel. 

Ennek részei:

  1. Sikeresen befejezett terapeuta gyakorlat a választott vezető terapeutánál (minimum 10, maximum 20 terápiás alkalom),
  2. Sajátélmény hétvége (3*3 óra péntek, szombat, vasárnapi napokon)
  3. Sikeres vizsgálat vizsga (igény szerint hospitálás vizsgálaton a vizsgát megelőzően).

A terapeuta gyakorlat és a vizsgálat vizsga időben elhúzódhat, ha a vizsgáztató ezt szakmai szempontból úgy tartja szükségesnek, azonban a képzésben résztvevőknek maximum 1 éven belül be kell fejezniük a terapeuta képzést.

A ráképzés díja: 100.000 Ft Nem akkreditált.

Ha a hallgató a terapeuta gyakorlatot 20 alkalommal nem tudja befejezni akkor a folytatás plussz költségekkel jár, 3.000 Ft/alkalom

 

A ráképzésre csak az jelentkezhet, aki sikeresen elvégezte a 120 órás akkreditált "Alapozó Terápia: Módszer a gyermeki idegrendszer mozgásos érvzékszervi fejlesztésére" tanfolyamot.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a következő könyv tanulmányozása tanfolyamunk előtt szükségszerű:
Gondolatok a diszlexia végső okairól. Az Alapozó Terápia hatása. Esettanulmányok(Alapozó terápiák Alapítvány, 2014.) ára: 4.000 Ft

A vizsgálat vizsgához a Terapeuta vizsgálat (Alapozó Terápiák Alapítvány, 2023.) című könyv ismerete szükséges. Ára: 3.000 Ft
A könyvek utánvéttel megrendelhetőek (utánvét esetén :+ 3.300 Ft postaköltség, előre utalás estén +2.800 Ft a postaköltség) Sági Juditnál az alapozo [kukac] t-online.hu email címen, illetve az Alapítvány irodájában hétfőnként 8-16 óra között:
1113 Budapest, XI. kerület, Bocskai út 77-79. KIPRON irodaház, B. épület II. emelet 348. irodában személyesen is megvásárolhatóak.

A tanfolyamból való kimaradás, vagy sikertelenül megoldott feladatok esetén, a képzés szerveőivel szemben semmilyen anyagi és egyéb követelés nem támasztható.

Jelentkezni lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVgnZcLmGK3wpr7Jn_6eBpbWxPug-IN4gxRH2w9xwmOHgALQ/viewform?usp=sf_link

 

 

 

 



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem