hu en fr

Pályázat

Az Alapozó Terápiák Alapítvány pályázatot hirdet, a 2019. június 17.-től, július 5.-ig megrendezésre kerülő: „Alapozó Terápia: Módszer a gyermeki idegrendszer mozgásos érzékszervi fejlesztésére” 120 órás akkreditált pedagógus továbbképző tanfolyamon támogatott részvételre.

 A pályázati keretösszeg: 500.000 Ft Elnyerhető támogatás: 100.000 Ft/fő
 

(a kuratórium fenntartja magának a jogot, hogy ettől eltérő támogatást ítéljen meg a pályázónak)

 

Pályázatot nyújthatnak be azon magánszemélyek,

    • akik rendelkeznek a megfelelő előképzettséggel
    • önerőből finanszírozzák a képzést
    • vállalják a tanfolyami díj, pályázaton nyert összegével csökkentett részének határidőre történő megfizetését (2019. május 5.)
    • a pályázaton indulhatnak azon magánszemélyek is, akik már jelentkeztek a tanfolyamra.
    • Legkésőbb 2018. október 30.-ig eljuttatják pályázatukat kizárólag az Alapozó Terápiák Alapítvány, 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. B./348. címre. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat"

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • egy rövid szakmai önéletrajzot
  • végzettséget igazoló diploma másolatot
  • rövid motivációs levelet.

A pályázat beérkezésének határideje: 2018. október 30. A pályázatokat a kuratórium legkésőbb 2018. november 20.-ig értékeli, a nyertesek névsorát az alapítvány honlapján, a www.alapozoterapiak.com teszi közzé, illetve írásban is értesíti a nyerteseket.A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azon jelentkezők, akik olyan településeken élnek és dolgoznak, ahol nincs, vagy kevés terapeutánk van, illetve határon túli magyar jelentkezők.

Pályázati díj: nincs  

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy jelen „Pályázati felhívás” kizárólag az Alapozó Terápiák Alapítvány, www.alapozoterapiak.com honlapján olvasható teljes terjedelemben. Kérjük, a pályázat beadása előtt saját érdekükben ellenőrizzék, hogy a követelményeknek megfelelően állították-e össze a dokumentumokat, mert az ettől való eltérés esetén a pályázat – értékelés nélkül - elutasításra kerül.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a kuratórium a döntését nem indokolja, a döntéssel szemben fellebbezésnek nincs helye! Hiánypótlásra nincs lehetőség. 



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem