hu en fr

A figyelem fejlődése és zavarai, valamint kapcsolata a percepció és a mozgáskoordináció fejlődésével

Új továbbképzés, a terapeuta végzettséggel rendelkezőknek!

 SAJNOS TÖBB JELENTKEZÉST NEM TUDUNK FOGADNI, MINDEN HELY BETELT!

Címe: A figyelem fejlődése és zavarai, valamint kapcsolata a percepció és a mozgáskoordináció fejlődésével

– valamint néhány gondolat nemzetközi szinten a szenzoros és motoros fejlesztő központokról, főként a kelet-ázsiai pacifikus régióban.

 

Előadó: Prof. Dr. Tóth Gábor

Továbbképzés ideje: 2017. február 25. szombat, 9-13.30.-ig (regisztráció: 8.30-tól)

Továbbképzés helyszíne: Szent Miklós Általános Iskola és Diákotthon 1035 Budapest, Miklós tér 5. 

Részvételi díj: 8.000 Ft

 A program rövid tartalma:

Előadás (rész) 9-12 óráig:

Az előadás első felében szó lesz néhány szóban a figyelem kialakulásáról, annak zavarairól és a zavarok szociális vonatkozásairól. Összefoglaljuk azt, amit tudni kell a figyelem fejlesztéséről és annak akaratlagos és tudatos kontroljáról a szenzoros és a motoros fejlesztési területek bevonásával. Ehhez társul majd röviden néhány gondolat az egyéni fejlesztési tervek és terápiák áttekintésével kapcsolatban.

Dr. Tóth Gábor, több évtizede Japánban él, ahol professzorként tanít és számos területre jutott el konferenciákra, tanulmány utakra, ezekről a tapasztalatokról számol be az előadása második részében. 

Második rész 12.15-től 13.15 óráig:

Homloklebeny gyakorlatok a végrehajtó funkciók fejlesztéséhez

Vezeti: Sólyom Brigitta


Jelentkezni: mailben, Sági Juditnál az alapozo(kukac)t-online.hu címen, a résztvevő nevének, és számlázási címének megadásával lehet. Miután a résztvevők száma korlátozott, ezért mindenki visszajelzést kap arról, hogy befért-e a csoportba.
A részvételi díjat, a Budapest Banknál vezetett 10104105-56095046-00000001 számlánkra kérjük átutalni, legkésőbb február 10.-ig.



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem