+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Az ADHD és figyelemzavar kezelése az Alapozó Mozgásterápiában

A LÉTSZÁM BETELT, NEM TUDUNK TÖBB JELENTKZÉST FOGADNI!

Előadó: Prof. Dr. Tóth Gábor

A képzés ideje: 2018. február 24. 13.00-17.30.-ig

A képzés helyszíne: Budapest III. Kerületi Szent Miklós Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon 1035 Budapest, Miklós tér 5.

A jelentkezés feltétele: minimum alapozó fejlesztői szint

Program:

Ez egy olyan továbbképzés, amely egy délutánt foglal magába és főként terapeuta végzettségűeknek szól, de ugyanakkor lehetőséget ad azok számára is, akik még nem végezték el a terapeuta képzési részt, de foglalkoznak, illetve szeretnének olyan gyerekekkel foglalkozni, akiknél többnyire figyelemzavar és hiperaktivitási problémák állnak fenn (ADHD).

A továbbképzés olyan témákat foglal magába, mint a figyelem és annak fejlődése, a figyelem zavarai és azok kezelhetőségének lehetőségei az Alapozó Mozgásterápián belül. Továbbá szó lesz a ADHD típusairól, a hiperaktivitás lehetséges okairól, valamint azok mozgási-, viselkedési kontrollja, illetve kezelhetősége a magasabban szervezett idegrendszeri folyamatok megfelelő beállításával.

Kérjük csak az jelentkezzen, aki az elejétől a végéig ott tud lenni, az igazolások kiadása is a részvételről csak záráskor lehetséges.

Jelentkezni az alapozo(kukac)t-online.hu mail címen Sági Juditnál lehet. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

Részvételi díj: 8.000 Ft, amit 2018. február 8.-ig kérjük átutalni a Budapest Banknál vezetett bankszámlánkra: 10104105-56095046-00000001 (a megjegyzésbe a résztvevő nevét kérjük beírni!) Visszalépési lehetőség a képzési díj visszafizetésével 2017. február 12., utána nem térítünk vissza.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem