hu en fr

Prof. Dr. Tóth Gábor 3 napos képzése

A nagy érdeklődésre való tekintettel Prof. Dr. Tóth Gábor augusztusban 3 napos továbbképzést tart Alapítványunk szervezésében. 

Témák: 

  •  Komplex fejlesztési terv és az egyéni terápiás menetek kidolgozása,
  • ADHD-s és autisztikus fejlődésmenetet mutató gyerekek szociális és kommunikációs fejlesztése az Alapozó Terápián belül. (A márciusi előadás témájának mélyebb kifejtése.) 

Különösen ajánljuk azoknak, akik ADHD-s és autisztikus fejlődésmenetet mutató gyerekekkel foglalkoznak és/vagy a komplex fejlesztési terv és egyéni terápiás menet kidolgozása területén szeretnék tudásukat elmélyíteni. 

 A részvétel feltétele: terapeuta végzettség

 A képzés időpontja: 2017. augusztus 17-18-19. (9 órától 12-ig és 13-16 óráig)

 Jelentkezési határidő: 2017. július 15.

 Helyszín: Budapest III. Kerületi Szent Miklós Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon

             1035 Budapest, Miklós tér 5.

 Részvételi díj: 50.000 Ft

Jelentkezni: Sági Juditnál, az alapozo (kukac) t-online.hu mail címen lehet, a név és számlázási adatok megadásával, illetve 10.000 Ft regisztrációs díj befizetésével. A fennmaradó 40.000 Ft befizetési határideje: 2017. augusztus 4.

Regisztrációs díjat nem fizetünk vissza.

 Miután a létszám korlátozott, ezért a jelentkezés visszaigazolása után kérjük csak a regisztrációs díj befizetését, a Budapest Banknál vezetett bankszámlánkra: 10104105-56095046-00000001 ( a megjegyzésbe a résztvevő nevét kérjük beírni!)

 Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem