hu en fr

Sport poharak az alapozó terápiában

Továbbképzés ideje: 2017. február 4. szombat, 9-12 óráig

A DÉLELŐTTI CSOPORT BETELT!! ÚJ IDŐPONT DÉLUTÁN: 13.-16 ÓRÁIG!

A DÉLUTÁNI CSOPORT IS BETELT, NEM TUDUNK TÖBB JELENTKEZÉST FOGADNI!

Továbbképzés helyszíne: Csodakapu Alapítvány, Grübedli Ház,  Budapest,  XIII. kerület, Tahi út 70./B

Továbbképzést vezeti: Gergely Anikó és Sólyom Brigitta

Részvételi díj: 6.000 Ft

A program rövid tartalma: A sport poharakat nagyszerűen tudjuk beilleszteni az alapozó terápia és fejlesztés feladatsorai közé, pl. a nagymozgásokhoz, keresztmozgásokhoz, finommotorikához. Erősen fejleszti a szem-kéz koordinációt, a végtagok függetlenítését, a ritmus területeit stb., valamint a kognitív funkciókat.

A képzés első felében a résztvevők megismerhetik az alapokat, a sport poharak alkalmazását a ritmus fejlesztésében. A második részben a nagyobb gyerekeknél a kognitív, mozgásos összerendezős, többszintű feladatszervezést fejlesztő résszel ismerkedhetnek meg.

 

Miután ez egy gyakorlati képzés, kérjük, mindenki hozzon magával mozgásra alkalmas váltóruhát!

 

Jelentkezni: mailben, Sági Juditnál az alapozo(kukac)t-online.hu címen, a résztvevő nevének, és számlázási címének megadásával lehet. Miután a résztvevők száma korlátozott, ezért mindenki visszajelzést kap arról, hogy befért-e a csoportba.

A részvételi díjat, a Budapest Banknál vezetett 10104105-56095046-00000001 számlánkra kérjük átutalni, legkésőbb január 25.-ig.

 



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem