hu en fr

Homloklebeny trénerek továbbképzése - Budapest

Képzés címe: Homloklebeny trénerek továbbképzése 

Részvétel feltétele: A már végzett homloklebeny trénerek

A képzés időpontja:2023. december 2. 9-12 óráig

A képzés helyszíne: SPORTPLACC 1135 Budapest, Tahi u. 69.

Vezeti: Sólyom Brigitta

Téma: Csoportos, együtt végeztethető feladatok a terápiában

A korábbi továbbképzésekhez hasonlóan a feladattár bővítése lesz terítéken. Fókusz a csoportosan, egész csoportot együtt megmozgató feladatok. A csoportos feladatok plussz hozadéka az egymásra figyelés, hangolódás, együttműködés megtanulás. Csapatokban dolgozva, egy-egy feladat variációin agyalunk, próbálgatjuk, megcsináljuk, leírjuk. Az alkalom javasolt azoknak, akik alkalmazzák gyakorlatban  a tanultakat, nyitottak és kíváncsiak más irányú bővítésekre, és a gyakorlatok végzése sem akadály számukra!

Jelentkezni lehet:BETELT!

Részvételi díj: 14.000Ft/fő

Fizetési határidő: 2023. november 25.-e, az  ERSTE banknál vezetett 11600006-00000000-93857532 számlára történő utalással.

Visszalépési lehetőség: 2023. november 25.-ig utána a befizetett részvételi díjat nem tudjuk visszatéríteni.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem